Стар Завет

Нов Завет

Марко 8:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Во тие дни, кога пак се собра големо множество и немаа што да јадат, ги повика Своите ученици и им рече:

Прочитајте целосна глава Марко 8

Преглед Марко 8:1 во контекст