Стар Завет

Нов Завет

Марко 12:41 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И седна спроти ковчежето за прилози и гледаше како народот пушта пари во ковчежето; и мнозина богати пуштаа многу.

Прочитајте целосна глава Марко 12

Преглед Марко 12:41 во контекст