Стар Завет

Нов Завет

Марко 10:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И Тој им рече: „Кој ќе ја напушти својата жена и се ожени со друга, прави прељуба спрема неа.

Прочитајте целосна глава Марко 10

Преглед Марко 10:11 во контекст