Стар Завет

Нов Завет

Марко 1:34 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И исцели мнозина, кои страдаа од разни болести: и истера многу бесови, и не им одобри на демоните да зборуваат, зашто Го знаеја.

Прочитајте целосна глава Марко 1

Преглед Марко 1:34 во контекст