Стар Завет

Нов Завет

Лука 6:40 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Нема ученик над својот учител, секој кој ќе се усоврши ќе биде како Неговиот учител.

Прочитајте целосна глава Лука 6

Преглед Лука 6:40 во контекст