Стар Завет

Нов Завет

Лука 5:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И кога беше во еден град, ете, човек целиот лепрозен, штом Го виде Исуса падна ничкум и Го замоли, велејќи: „Господи, ако сакаш, можеш да ме очистиш.”

Прочитајте целосна глава Лука 5

Преглед Лука 5:12 во контекст