Стар Завет

Нов Завет

Лука 3:25 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Мататиев, Амосов, Наумов, Еслимов, Нангеев,

Прочитајте целосна глава Лука 3

Преглед Лука 3:25 во контекст