Стар Завет

Нов Завет

Лука 23:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И Му поставуваше многу прашања, но Тој не му одговори ништо.

Прочитајте целосна глава Лука 23

Преглед Лука 23:9 во контекст