Стар Завет

Нов Завет

Лука 23:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А свештеничките главатари и книжниците стоеја и Го обвинуваа постојано.

Прочитајте целосна глава Лука 23

Преглед Лука 23:10 во контекст