Стар Завет

Нов Завет

Лука 18:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А на некои, кои беа уверени во себе дека се праведни, и ги презираа другите, им ја кажа оваа парабола:

Прочитајте целосна глава Лука 18

Преглед Лука 18:9 во контекст