Стар Завет

Нов Завет

Лука 16:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И ги повика должниците на својот господар - секого поодделно - и му рече на првиот: ‘Колку му должиш на мојот господар?’

Прочитајте целосна глава Лука 16

Преглед Лука 16:5 во контекст