Стар Завет

Нов Завет

Колошаните 3:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

заради кои доаѓа Божјиот гнев на непослушните синови.

Прочитајте целосна глава Колошаните 3

Преглед Колошаните 3:6 во контекст