Стар Завет

Нов Завет

Колошаните 1:25 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

на која јас и станав служител, според Божјото управителство, што ми е дадено за вас, за да го исполнам Божјото слово:

Прочитајте целосна глава Колошаните 1

Преглед Колошаните 1:25 во контекст