Стар Завет

Нов Завет

Колошаните 1:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

зајакнувајќи со секаква сила, сообразно со силата на Неговата слава, за секаква непоколебливост и трпение; со радост

Прочитајте целосна глава Колошаните 1

Преглед Колошаните 1:11 во контекст