Стар Завет

Нов Завет

Јуда 1:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тешко ним, зашто тргнаа по Каиновиот пат, и за печалба паднаа во Валаамовата заблуда и загинаа во Кореевата буна.

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:11 во контекст