Стар Завет

Нов Завет

Јуда 1:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тие се подводни скали на вашите трпези на љубовта, кои се гостат со вас без страв, пасејќи се себеси; безводни облаци носени од ветровите, есенски неплодни дрва, двапати умрени и откорнати;

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:12 во контекст