Стар Завет

Нов Завет

Јован 6:50 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ова е лебот што слегува од небото, за да не умре оној, кој јаде од него.

Прочитајте целосна глава Јован 6

Преглед Јован 6:50 во контекст