Стар Завет

Нов Завет

Јован 19:14 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А беше ден на подготовката за Пасха, околу шестиот час, и им рече на Јудејците: „Еве Го вашиот Цар!”

Прочитајте целосна глава Јован 19

Преглед Јован 19:14 во контекст