Стар Завет

Нов Завет

Јован 16:24 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Досега ништо не баравте во Мое име; барајте и ќе добиете, за да биде вашата радост полна.”

Прочитајте целосна глава Јован 16

Преглед Јован 16:24 во контекст