Стар Завет

Нов Завет

Јован 10:22 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тогаш во Ерусалим се празнуваше Посветување; беше зима.

Прочитајте целосна глава Јован 10

Преглед Јован 10:22 во контекст