Стар Завет

Нов Завет

Јаков 4:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сакате и немате, убивате и завидувате, и не можете да постигнете; се борите и војувате. Немате, зашто не молите.

Прочитајте целосна глава Јаков 4

Преглед Јаков 4:2 во контекст