Стар Завет

Нов Завет

Јаков 4:14 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

вие, кои не знаете што ќе биде утре: зашто, што е вашиот живот? Вие сте пареа, која се јавува за миг, и потоа исчезнува.

Прочитајте целосна глава Јаков 4

Преглед Јаков 4:14 во контекст