Стар Завет

Нов Завет

Јаков 4:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Не клеветете се еден друг, браќа; кој го клевети својот брат или го суди својот брат, го клевети законот и го суди законот. А ако го судиш законот, не си извршител на законот, туку негов судија.

Прочитајте целосна глава Јаков 4

Преглед Јаков 4:11 во контекст