Стар Завет

Нов Завет

Јаков 1:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Човекот со разделена душа е непостојан во сите свои патишта.

Прочитајте целосна глава Јаков 1

Преглед Јаков 1:8 во контекст