Стар Завет

Нов Завет

Галатите 3:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Имено, кои ги прават делата на Законот, под клетва се, зашто е пишано: „Проклет да е секој, кој не е постојан во сè што е напишано во Книгата на Законот, да го исполнува тоа.”

Прочитајте целосна глава Галатите 3

Преглед Галатите 3:10 во контекст