Стар Завет

Нов Завет

Галатите 3:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А дека никој не е оправдан пред Бога преку Законот, јасно е, зашто „праведникот ќе живее од верата.”

Прочитајте целосна глава Галатите 3

Преглед Галатите 3:11 во контекст