Стар Завет

Нов Завет

Галатите 2:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но ни Тит, кој беше со мене, иако Грк, не беше принуден да се обреже,

Прочитајте целосна глава Галатите 2

Преглед Галатите 2:3 во контекст