Стар Завет

Нов Завет

Галатите 2:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

и тоа заради тајно воведените лажни браќа, кои се вовлекле за да ја согледуваат нашата слобода, која ја имаме во Христа Исуса, за да нè поробат.

Прочитајте целосна глава Галатите 2

Преглед Галатите 2:4 во контекст