Стар Завет

Нов Завет

Филипќаните 4:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Не го зборувам тоа заради скудност, зашто научив да бидам задоволен со она во што сум.

Прочитајте целосна глава Филипќаните 4

Преглед Филипќаните 4:11 во контекст