Стар Завет

Нов Завет

Филипќаните 4:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Знам да живеам и во скудност, знам и во изобилство, научен сум на сè и во сешто: да бидам сит и да гладувам; да сум во изобилство и во скудност.

Прочитајте целосна глава Филипќаните 4

Преглед Филипќаните 4:12 во контекст