Стар Завет

Нов Завет

Филипќаните 3:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

иако и јас можам да се доверам и на телото. Ако некој друг мисли дека може да се надева на телото, тоа јас, уште повеќе:

Прочитајте целосна глава Филипќаните 3

Преглед Филипќаните 3:4 во контекст