Стар Завет

Нов Завет

Филипќаните 3:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Пазете се од кучињата, пазете се од лошите работници, пазете се од лажно обрезание!

Прочитајте целосна глава Филипќаните 3

Преглед Филипќаните 3:2 во контекст