Стар Завет

Нов Завет

Филипќаните 3:14 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но сепак правам едно: го заборавам она што е зад мене, а се стремам кон она што е пред мене; трчам кон целта: за наградата на горното призвание од Бога во Христа Исуса.

Прочитајте целосна глава Филипќаните 3

Преглед Филипќаните 3:14 во контекст