Стар Завет

Нов Завет

Филипќаните 2:28 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Затоа го испратив поскоро, да се зарадувате пак кога ќе го видите, и јас да бидам помалку нажален.

Прочитајте целосна глава Филипќаните 2

Преглед Филипќаните 2:28 во контекст