Стар Завет

Нов Завет

Филипќаните 1:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто Бог ми е сведок како копнеам по сите вас во чувствителното милосрдие на Христа Исуса.

Прочитајте целосна глава Филипќаните 1

Преглед Филипќаните 1:8 во контекст