Стар Завет

Нов Завет

Филимон 1:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

и твоето општење во верата да биде делотворно во познавањето на секое добро што е во вас заради Исуса Христа.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:6 во контекст