Стар Завет

Нов Завет

Филимон 1:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто имам голема радост и утеха во твојата љубов, бидејќи ти - брате - ги освежи срцата на светите.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:7 во контекст