Стар Завет

Нов Завет

Евреите 8:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

зашто ќе бидам милостив кон нивните неправди, и нема веќе да си спомнувам за нивните гревови!”

Прочитајте целосна глава Евреите 8

Преглед Евреите 8:12 во контекст