Стар Завет

Нов Завет

Евреите 5:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

наречен од Бога Првосвештеник по редот Мелхиседеков.

Прочитајте целосна глава Евреите 5

Преглед Евреите 5:10 во контекст