Стар Завет

Нов Завет

Ефешаните 3:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

според вечната намера, која ја оствари во Христа Исуса, нашиот Господ,

Прочитајте целосна глава Ефешаните 3

Преглед Ефешаните 3:11 во контекст