Стар Завет

Нов Завет

Ефешаните 3:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

та многуразличната Божја мудрост да им се соопшти сега преку Црквата на началствата и на властите во небесните места,

Прочитајте целосна глава Ефешаните 3

Преглед Ефешаните 3:10 во контекст