Стар Завет

Нов Завет

Ефешаните 3:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Затоа јас, Павле, сум затвореник на Христа Исуса за вас народите,

Прочитајте целосна глава Ефешаните 3

Преглед Ефешаните 3:1 во контекст