Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 9:22 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но Савле беше сè посилен и ги збунуваше Јудејците, кои живееја во Дамаск, докажувајќи дека Овој Исус е Месија - Помазаник.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 9

Преглед Дела Ап. 9:22 во контекст