Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 6:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А Божјото слово растеше и бројот на учениците во Ерусалим се зголемуваше многу. И големо множество свештеници и се потчинија на верата.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 6

Преглед Дела Ап. 6:7 во контекст