Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 28:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А домородците ни укажаа необично човекољубие; запалија оган и нè примија сите, заради дождот што паѓаше и заради студот.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 28

Преглед Дела Ап. 28:2 во контекст