Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 22:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

”Кога одев и наближив до Дамаск, одеднаш, околу пладне, ме осветли голема светлина од небото.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 22

Преглед Дела Ап. 22:6 во контекст