Стар Завет

Нов Завет

2 Тимотеј 2:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ако трпиме, со Него и ќе царуваме; ако се одречеме од Него, и Тој ќе се одрече од нас;

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 2

Преглед 2 Тимотеј 2:12 во контекст