Стар Завет

Нов Завет

2 Тимотеј 2:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Веродостојно е словото: „Ако умревме со Него, со Него и ќе живееме;

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 2

Преглед 2 Тимотеј 2:11 во контекст