Стар Завет

Нов Завет

2 Солунците 1:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

во пламенен оган, за да даде одмазда на оние кои не Го познаваат Бога и кои не му се послушни на Евангелието на нашиот Господ Исус Христос;

Прочитајте целосна глава 2 Солунците 1

Преглед 2 Солунците 1:8 во контекст