Стар Завет

Нов Завет

2 Петар 3:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но едно не смее да ви биде непознато, возљубени: дека за Господ еден ден е како илјада години, и илјада години како еден ден.

Прочитајте целосна глава 2 Петар 3

Преглед 2 Петар 3:8 во контекст